Animal Crossing Happy Home Paradise Guide: hoe toegang te krijgen, interieurs en exterieur, verbouwing en verplaatsen van vakantiekwoningen in New Horizons - GamesRead.nl (2024)

Animal Crossing Happy Home Paradise Guide: hoe toegang te krijgen, interieurs en exterieur, verbouwing en verplaatsen van vakantiekwoningen in New Horizons - GamesRead.nl (1)

Gelukkig thuisparadijs is de betaalde DLC voor Animal Crossing: Nieuwe horizonten vrijgelaten de dag na Ver.2.0.

Deze DLC ziet dat u naar een actuele archipel reist, waar u vakantiehuizen ontwerpt – Zowel interieur als buitenkant – voor de bezoekende dorpelingen. Dit ontgrendelt nieuw Huisontwerptechnieken, die kunnen worden gebruikt in zowel de vakantiehuizen als in uw eigen huis.

Je kan zelfs Vernieuw en verhuis het vakantiehuis Als u besluit dat u het ontwerp niet langer leuk vindt, maar ten eerste moet u het weten Hoe toegang te krijgen tot het Happy Home Paradise DLC.

Op deze pagina:

  • Hoe toegang te krijgen tot Happy Home Paradise DLC voor Animal Crossing: New Horizons
  • Het ontwerpen van uw eerste vakantiehuis in Happy Home Paradise voor Animal Crossing: New Horizons legde uit
  • Een klant vinden en een complot kiezen in een gelukkig thuisparadijs voor Animal Crossing: New Horizons legde uit
  • Interieurontwerp in Happy Home Paradise voor Animal Crossing: New Horizons legde uit
  • Exterieur ontwerp in gelukkig thuisparadijs voor Animal Crossing: New Horizons legde uit
  • Vernieuw vakantiewoningen in Happy Home Paradise voor Animal Crossing: New Horizons legde uit
  • Verhuizen Holiday Homes in Happy Home Paradise voor Animal Crossing: New Horizons legde uit
  • Huisontwerptechnieken ontgrendeld in Happy Home Paradise voor Animal Crossing: New Horizons legde uit

Hoe toegang te krijgen tot Happy Home Paradise DLC voor Animal Crossing: New Horizons

Er zijn twee manieren om toegang te krijgen tot de Happy Home Paradise DLC voor nieuwe horizon.

De eerste is om de DLC voor te kopen £22.49 / $ 24.99 van de Nintendo Eshop of My Nintendo Store.

De tweede is om een individu of familielid te kopen voor de Nintendo Switch Online + Expansion Pack. Als u dit doet, wordt de DLC voor geen extra kosten opgenomen, maar u verliest er toegang toe wanneer het abonnement eindigt.

Een individueel abonnement van 12 maanden voor deze servicekosten £34.99 / $ 49.99, terwijl een abonnement van 12 maanden van 12 maanden £59.99 / $ 79.99.


Animal Crossing Happy Home Paradise Guide: hoe toegang te krijgen, interieurs en exterieur, verbouwing en verplaatsen van vakantiekwoningen in New Horizons - GamesRead.nl (2)

Vergeet niet dat u een exemplaar moet bezitten van Animal Crossing: nieuwe horizon.2.0 Om toegang te krijgen tot deze DLC. U hebt ook een online lidmaatschap van Nintendo Switch nodig om toegang te krijgen tot elk aspect van de DLC.

Nadat de DLC klaar is met het downloaden, start je nieuwe horizon op en, als je je huis verlaat, ontvang je een telefoontje van Tom Nook die je vraagt om hem op de luchthaven te ontmoeten. Hier zal hij u voorstellen aan Lottie die uitlegt dat Nook u heeft aanbevolen als vakantiehuisontwerper.


Animal Crossing Happy Home Paradise Guide: hoe toegang te krijgen, interieurs en exterieur, verbouwing en verplaatsen van vakantiekwoningen in New Horizons - GamesRead.nl (3)

Met de introducties over en klaar met, kun je nu ‘Ik wil naar het werk selecteren’ wanneer je met Orville en Dodo Airlines praat, zal je naar de archipel vliegen waar je kunt beginnen met ontwerpen!


Animal Crossing Happy Home Paradise Guide: hoe toegang te krijgen, interieurs en exterieur, verbouwing en verplaatsen van vakantiekwoningen in New Horizons - GamesRead.nl (4)

U ontvangt ook een foto van het paradijsplanning in de post na het bekijken van dit filmpje.

Het ontwerpen van uw eerste vakantiehuis in Happy Home Paradise voor Animal Crossing: New Horizons legde uit

Wanneer u voor het eerst de archipel bezoekt in het Paradise van Happy Home, wordt u op de dokken door Niko ontmoet;Hij zal je begeleiden naar het Paradise Planning Office en Lottie zal je voorstellen aan Wardell.

Vervolgens moet je naar boven gaan en het kluisje gebruiken om te veranderen in je paradijsplanning -uniform. Er is een selectie kleding waaruit u kunt kiezen en u zult automatisch veranderen in wat u hebt gekozen telkens wanneer u besluit te werken. Maak je geen zorgen als je het niet leuk vindt wat je hebt gekozen – je kunt het wijzigen wanneer je de kast gebruikt.


Animal Crossing Happy Home Paradise Guide: hoe toegang te krijgen, interieurs en exterieur, verbouwing en verplaatsen van vakantiekwoningen in New Horizons - GamesRead.nl (5)

Er is ook een spiegel voor het veranderen van uw fysieke uiterlijk en een kast die verbinding maakt met uw thuisopslag.


Animal Crossing Happy Home Paradise Guide: hoe toegang te krijgen, interieurs en exterieur, verbouwing en verplaatsen van vakantiekwoningen in New Horizons - GamesRead.nl (6)

Als je blij bent met je uniform, ga dan terug de trap af en de eerste klant van het paradijsplanning komt aan – Eloise the Elephant.

Lottie (The Otter, niet mezelf) zal uw eerste klantconsult beginnen. Hier zal Eloise het thema onthullen dat ze wil dat haar vakantiehuis is ontworpen – mijn ontspannende leeszaal – en de drie meubels die ze in huis moet hebben. Lottie zal kiezen dat het eiland Eloise op deze tijd ronde zal leven, maar je kunt het later veranderen.


Animal Crossing Happy Home Paradise Guide: hoe toegang te krijgen, interieurs en exterieur, verbouwing en verplaatsen van vakantiekwoningen in New Horizons - GamesRead.nl (7)

Daarmee kom je aan bij het nieuwe vakantiehuis van Eloise en kun je beginnen met ontwerpen. U kunt meer leren over interieurontwerp in Happy Home Paradise in het onderstaande gedeelte, maar voor nu, zorg ervoor dat u haar vereiste meubels in uw ontwerp opneemt.


Animal Crossing Happy Home Paradise Guide: hoe toegang te krijgen, interieurs en exterieur, verbouwing en verplaatsen van vakantiekwoningen in New Horizons - GamesRead.nl (8)

Als je klaar bent, praat je met Eloise en vertel haar dat het ontwerp compleet is. U gaat dan terug naar de paradijsbetaling, waar Lottie uw eerste betaling in Poki zal geven – de valuta die exclusief wordt gebruikt in Happy Home Paradise – en u kiest ervoor om een nieuwe klant te vinden!


Animal Crossing Happy Home Paradise Guide: hoe toegang te krijgen, interieurs en exterieur, verbouwing en verplaatsen van vakantiekwoningen in New Horizons - GamesRead.nl (9)

Een klant vinden en een complot kiezen in een gelukkig thuisparadijs voor Animal Crossing: New Horizons legde uit

De eerste stap in het ontwerpen van een vakantiehuis in het Paradise van Happy Home is het vinden van een klant. Bezoek hiervoor het strand ten zuiden van het Paradise Planning Office waar u een selectie dorpelingen vindt Wachten op huizen.

Wanneer u naar een dorpeling loopt, verschijnt er een prompt boven hun hoofd, wat u een idee geeft over het type vakantiehuis waarnaar ze op zoek zijn. Neem de tijd om elke dorpeling te bezoeken en kies welke u het meest interesseert, voordat u met de dorpsbewoner praat.

De dorpelingen op het strand zullen dagelijks veranderen, dus maak je geen zorgen als er niemand is die je interesseert!


Animal Crossing Happy Home Paradise Guide: hoe toegang te krijgen, interieurs en exterieur, verbouwing en verplaatsen van vakantiekwoningen in New Horizons - GamesRead.nl (10)

U kunt ook de groene amiibo -doos op het bureau in het hoofdkantoor van het paradijs ontgrendelen om te gebruiken Animal Crossing Amiibo -figuren en kaarten om specifieke dorpelingen in het resort uit te nodigen. Dit omvat dieren zoals Isabelle en Blathers die ook op de vakantiehuismarkt zijn.


Animal Crossing Happy Home Paradise Guide: hoe toegang te krijgen, interieurs en exterieur, verbouwing en verplaatsen van vakantiekwoningen in New Horizons - GamesRead.nl (11)

Ten slotte kunt u Souvenir -chocolaatjes kopen voor 800 Poki bij het Paradise Planning Head Office en ze aan het leven van de dorpeling geven op uw eiland. Dit zal hen aanmoedigen om de archipel te bezoeken waar ook zij een vakantiehuis willen.


Animal Crossing Happy Home Paradise Guide: hoe toegang te krijgen, interieurs en exterieur, verbouwing en verplaatsen van vakantiekwoningen in New Horizons - GamesRead.nl (12)

Nadat je een dorpeling hebt gekozen, ga je bij hen zitten om het thema van hun vakantiehuis te leren en het specifieke meubilair dat ze willen in het ontwerp.


Animal Crossing Happy Home Paradise Guide: hoe toegang te krijgen, interieurs en exterieur, verbouwing en verplaatsen van vakantiekwoningen in New Horizons - GamesRead.nl (13)

Nu heb je een klant, het is tijd om te beslissen waar je hun vakantie wilt bouwen. Elk eiland en plot hebben verschillende functies – sommige zijn in de woestijn of een bevroren woestenij, terwijl andere zich in verschillende seizoenen bevinden.

Het is belangrijk op te merken dat het terrein van een plot is niet Veranderlijk, wat betekent dat u geen waterval of klif kunt toevoegen, dus zorg ervoor dat u tevreden bent met de terreinindeling voordat u de plot selecteert.


Animal Crossing Happy Home Paradise Guide: hoe toegang te krijgen, interieurs en exterieur, verbouwing en verplaatsen van vakantiekwoningen in New Horizons - GamesRead.nl (14)

Uiteindelijk zul je zelfs de mogelijkheid ontgrendelen om aan te bevelen dat twee dorpeling een vakantiehuis delen en vervolgens een ontwerp moeten creëren dat aan beide behoeften voldoet.


Animal Crossing Happy Home Paradise Guide: hoe toegang te krijgen, interieurs en exterieur, verbouwing en verplaatsen van vakantiekwoningen in New Horizons - GamesRead.nl (15)

Zodra je het vakantiehuis van een klant hebt gebouwd, kunnen ze op het noordelijke strand verschijnen. Hier kunt u met hen praten over hun huis, als ze er problemen mee hebben en ervoor kunnen kiezen om het zelf te bezoeken. Ze kunnen je zelfs een item geven in dank voor al je harde werk!


Animal Crossing Happy Home Paradise Guide: hoe toegang te krijgen, interieurs en exterieur, verbouwing en verplaatsen van vakantiekwoningen in New Horizons - GamesRead.nl (16)

U kunt ook de huizen van de klant bezoeken met behulp van de Happy Home Network -app die is ontgrendeld nadat u uw tweede klant heeft geholpen.

Interieurontwerp in Happy Home Paradise voor Animal Crossing: New Horizons legde uit

Terwijl de Controle s Voor het ontwerpen van het interieur van een vakantiehuis in het Paradise van Happy Home zijn dezelfde als die welke in uw eigen huis worden gebruikt, er zijn een aantal verschillen als het gaat om interieurontwerp in Happy Home Paradise.

Het eerste wat u zult opmerken wanneer u een vakantiehuis binnenkomt, is dat de vereiste meubels klaar zijn en op u wachten. Pak het meubels gewoon uit en plaats het waar je denkt dat het het beste past.


Animal Crossing Happy Home Paradise Guide: hoe toegang te krijgen, interieurs en exterieur, verbouwing en verplaatsen van vakantiekwoningen in New Horizons - GamesRead.nl (17)

Zodra dat op zijn plaats is, is het tijd om de rest van het huis in orde te krijgen – van het veranderen van het behang of de vloer tot het plaatsen van meer meubels.

Het eerste verschil dat u opmerkt, is het bestelmenu in het selectiescherm van de decoratiemodus. Dit omvat de vereiste meubels – u helpen onthouden als u hebt geplaatst – en andere items die helpen bij het thema van uw klant. U kunt dit meubels gemakkelijk gebruiken en niets anders om hun huis te maken, maar er is ook een selectie van niet-aanbevolen meubels om uit te kiezen.


Animal Crossing Happy Home Paradise Guide: hoe toegang te krijgen, interieurs en exterieur, verbouwing en verplaatsen van vakantiekwoningen in New Horizons - GamesRead.nl (18)

Aanbevolen meubels hebben een rode stip ernaast, zodat u altijd kunt identificeren welke items uw klant leuk zal vinden.


Animal Crossing Happy Home Paradise Guide: hoe toegang te krijgen, interieurs en exterieur, verbouwing en verplaatsen van vakantiekwoningen in New Horizons - GamesRead.nl (19)

U kunt ook de meeste meubels vrijelijk aanpassen!


Animal Crossing Happy Home Paradise Guide: hoe toegang te krijgen, interieurs en exterieur, verbouwing en verplaatsen van vakantiekwoningen in New Horizons - GamesRead.nl (20)

Het is belangrijk op te merken dat uw meubelselectie zal groeien naarmate u meer vakantiehuizen creëert en, het meubilair dat is toegevoegd, is gebaseerd op welke klanten u aanneemt. Dit betekent dat, als u op zoek bent naar een specifiek type meubels, u een dorpsbewoner moet vinden wiens thema in lijn is met dit type.


Animal Crossing Happy Home Paradise Guide: hoe toegang te krijgen, interieurs en exterieur, verbouwing en verplaatsen van vakantiekwoningen in New Horizons - GamesRead.nl (21)

U kunt ook experimenteren met nieuwe ontwerpfuncties, zoals accentwanden, die worden ontgrendeld als u meer klanten helpt. Accentmuren en plafondlampen worden bijvoorbeeld ontgrendeld tijdens uw derde vakantiehuis, terwijl het polijsten van meubels in uw vierde worden ontgrendeld.


Animal Crossing Happy Home Paradise Guide: hoe toegang te krijgen, interieurs en exterieur, verbouwing en verplaatsen van vakantiekwoningen in New Horizons - GamesRead.nl (22)

Als je denkt dat het huis compleet is, praat je met je klant en vertel het ze dat. Vergeet niet om ook de buitenkant van het huis te ontwerpen! U kunt dan een foto maken voor de Happy Home Network -app en terugkeren naar Lottie voor uw Poki -betaling.

Exterieur ontwerp in gelukkig thuisparadijs voor Animal Crossing: New Horizons legde uit

Na het ontwerpen van het huis, waarom zou u ook geen mooie tuin voor uw klant maken? Gelukkig heeft Happy Home Paradise een aantal verschillende functies die u helpen dit te bereiken.

Om te beginnen kunt u zowel het vakantiehuis verplaatsen en de buitenkant wijzigen om overeen te komen met het thema van uw klant.


Animal Crossing Happy Home Paradise Guide: hoe toegang te krijgen, interieurs en exterieur, verbouwing en verplaatsen van vakantiekwoningen in New Horizons - GamesRead.nl (23)


Animal Crossing Happy Home Paradise Guide: hoe toegang te krijgen, interieurs en exterieur, verbouwing en verplaatsen van vakantiekwoningen in New Horizons - GamesRead.nl (24)

Zodra het huis er perfect uitziet, kunt u bomen, bloemen, struiken, onkruid en meubels aan de inhoud van uw hart toevoegen.


Animal Crossing Happy Home Paradise Guide: hoe toegang te krijgen, interieurs en exterieur, verbouwing en verplaatsen van vakantiekwoningen in New Horizons - GamesRead.nl (25)


Animal Crossing Happy Home Paradise Guide: hoe toegang te krijgen, interieurs en exterieur, verbouwing en verplaatsen van vakantiekwoningen in New Horizons - GamesRead.nl (26)

Je kunt zelfs paden en hekken op de plot plaatsen!


Animal Crossing Happy Home Paradise Guide: hoe toegang te krijgen, interieurs en exterieur, verbouwing en verplaatsen van vakantiekwoningen in New Horizons - GamesRead.nl (27)


Animal Crossing Happy Home Paradise Guide: hoe toegang te krijgen, interieurs en exterieur, verbouwing en verplaatsen van vakantiekwoningen in New Horizons - GamesRead.nl (28)

Ten slotte kunt u de ideale habitat voor uw klant creëren door het seizoen, het weer en de tijddag te veranderen.


Animal Crossing Happy Home Paradise Guide: hoe toegang te krijgen, interieurs en exterieur, verbouwing en verplaatsen van vakantiekwoningen in New Horizons - GamesRead.nl (29)


Animal Crossing Happy Home Paradise Guide: hoe toegang te krijgen, interieurs en exterieur, verbouwing en verplaatsen van vakantiekwoningen in New Horizons - GamesRead.nl (30)

Onthoud – het terrein zelf kan niet Wees gewijzigd met behulp van de Island Designer -app, dus zorg ervoor dat u tevreden bent met de landschapslay -out voordat u begint te ontwerpen!

Alleen omdat je klaar bent met het ontwerpen van het vakantiehuis, betekent niet dat het niet kan worden gewijzigd.


Animal Crossing Happy Home Paradise Guide: hoe toegang te krijgen, interieurs en exterieur, verbouwing en verplaatsen van vakantiekwoningen in New Horizons - GamesRead.nl (31)

Vernieuw vakantiewoningen in Happy Home Paradise voor Animal Crossing: New Horizons legde uit

Het is mogelijk om zowel het interieur als de buitenkant van een vakantiehuis te verbouwen wanneer u maar wilt in Happy Home Paradise.

U kunt verbouwen door te praten met een klant op het noordelijke strand en het selecteren van ‘ik wil verbouwen’ of hen thuis bezoeken, kiezen ‘hoe is uw huis?’En dan’ laten we het hebben over remodelleren.’


Animal Crossing Happy Home Paradise Guide: hoe toegang te krijgen, interieurs en exterieur, verbouwing en verplaatsen van vakantiekwoningen in New Horizons - GamesRead.nl (32)


Animal Crossing Happy Home Paradise Guide: hoe toegang te krijgen, interieurs en exterieur, verbouwing en verplaatsen van vakantiekwoningen in New Horizons - GamesRead.nl (33)

Daarna kun je opnieuw het interieur en de buitenkant van het vakantiehuis veranderen! Je ontvangt zelfs meer poki voor je harde werk.

U verdient ook meer Poki voor het verbouwen van het huis van een klant.

Verhuizen Holiday Homes in Happy Home Paradise voor Animal Crossing: New Horizons legde uit

Vind je niet meer waar een klant woont of daar iemand anders wil plaatsen? Geen zorgen! In Happy Home Paradise kunt u een vakantiehuis verplaatsen zolang er een gratis plot beschikbaar is.

Om een dorpeling te verplaatsen, moet je ze bezoeken bij hun vakantiehuis en, als je met ze praat, selecteer je ‘hoe is je huis?’En dan’ laten we het hebben over verhuizen.’


Animal Crossing Happy Home Paradise Guide: hoe toegang te krijgen, interieurs en exterieur, verbouwing en verplaatsen van vakantiekwoningen in New Horizons - GamesRead.nl (34)

U zult zich terug vinden buiten het Paradise Planning Office met Lottie en moet beslissen waar u hun huis naartoe wilt verplaatsen. Zodra de beslissing is genomen, ga je naar deze nieuwe plot.


Animal Crossing Happy Home Paradise Guide: hoe toegang te krijgen, interieurs en exterieur, verbouwing en verplaatsen van vakantiekwoningen in New Horizons - GamesRead.nl (35)


Animal Crossing Happy Home Paradise Guide: hoe toegang te krijgen, interieurs en exterieur, verbouwing en verplaatsen van vakantiekwoningen in New Horizons - GamesRead.nl (36)

Het verplaatsen van een vakantiehuis, zoals verbouwing, helpt u ook om Poki te verdienen.

De Animal Crossing 2.0 Update en gelukkig thuisparadijs is hier! We kunnen u helpen met de nieuwe toevoegingen – inclusief waar u Brewster kunt vinden, Gyroïden, Nieuwe dorpelingen, verordeningen, Nieuwe hekken, opslagschuur, Nieuwe kapsels, Kikkerstoel, Groepsrekken en Kapp’n Boat Tours.
Koken is nu ontgrendbaar, dus je moet weten hoe je beide bloem kunt maken en suiker, evenals hoe wortelen, aardappelen en tomaten te kweken.
Ondertussen, als je nieuw bent Animal Crossing, onze nieuwe horizonten tips kan helpen met de basis.
Vanaf het begin is er vis en bugs om te vangen, bloemen en fruit om mee te groeien. Een doel op lange termijn is het bouwen van uw Happy Home Academy -score. Ten slotte heb je tools nodig zoals de nieuwe ladder en gewelfde paal volledig verkennen.

Huisontwerptechnieken ontgrendeld in Happy Home Paradise voor Animal Crossing: New Horizons legde uit

Terwijl u vakantiehuizen ontwerpt in het Happy Home Paradise DLC voor nieuwe horizonten, ontgrendelt u geleidelijk nieuwe huisontwerptechnieken om te experimenteren.

Deze huisontwerptechnieken zijn:

  • Mogelijkheid om de breedte en lengte van een kamer te veranderen
  • Tellers – Twee verschillende hoogten om uit te kiezen
  • Verlichting – Verander de helderheid en kleur
  • Scheidingswanden
  • Pools meubels – geeft bepaalde meubelstukken speciale effecten
    • Ontgrendeld tijdens de vierde klant
  • Pilaren
  • Soundscapes voor achtergrondgeluid, zoals bos, regen of sportstadion

Animal Crossing Happy Home Paradise Guide: hoe toegang te krijgen, interieurs en exterieur, verbouwing en verplaatsen van vakantiekwoningen in New Horizons - GamesRead.nl (37)


Animal Crossing Happy Home Paradise Guide: hoe toegang te krijgen, interieurs en exterieur, verbouwing en verplaatsen van vakantiekwoningen in New Horizons - GamesRead.nl (38)


Animal Crossing Happy Home Paradise Guide: hoe toegang te krijgen, interieurs en exterieur, verbouwing en verplaatsen van vakantiekwoningen in New Horizons - GamesRead.nl (39)

Sommige van deze technieken, zoals partitiemuren en soundscapes, kunnen worden ontgrendeld voor gebruik in uw huis. Het beste van alles is dat je uiteindelijk de mogelijkheid ontgrendelt om de huizen van de dorpelingen te verbouwen die op je eiland wonen.

Geniet van het ontwerpen van vakantiehuizen!

Animal Crossing Happy Home Paradise Guide: hoe toegang te krijgen, interieurs en exterieur, verbouwing en verplaatsen van vakantiekwoningen in New Horizons - GamesRead.nl (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Kieth Sipes

Last Updated:

Views: 6093

Rating: 4.7 / 5 (67 voted)

Reviews: 82% of readers found this page helpful

Author information

Name: Kieth Sipes

Birthday: 2001-04-14

Address: Suite 492 62479 Champlin Loop, South Catrice, MS 57271

Phone: +9663362133320

Job: District Sales Analyst

Hobby: Digital arts, Dance, Ghost hunting, Worldbuilding, Kayaking, Table tennis, 3D printing

Introduction: My name is Kieth Sipes, I am a zany, rich, courageous, powerful, faithful, jolly, excited person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.